Ruilen en retourneren

Als koper heeft u het recht om uw bestelling geheel of gedeeltelijk te retourneren of te ruilen. Dit kan binnen het hiervoor vastgestelde termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Wij verzorgen na ontvangst van de producten voor terugbetaling of sturen andere gewenste producten naar u op. U kunt de terugbetaling binnen 10 dagen verwachten.
Graag onderstaand formulier invullen voor het ruilen/retourneren van de artikelen.
De retourzending kunt u opsturen naar:
Het blije snoetje
Prins Bernhardlaan 41
3247AP Dirksland.

 

Retourformulier downloaden

Voorwaarden ruilen en/of retourneren

Kosten en risico
De kosten voor het retourneren komen voor rekening van de koper. Voor ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retourzendingen, zullen wij de kosten inhouden op het aankoopbedrag dat wij u terugbetalen voor retourneerde producten.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor het beschadigen of het zoekraken van geretourneerde producten. Wij adviseren u de producten in originele verpakking en goed beschermd te versturen. Daarnaast adviseren wij u altijd een verzendbewijs te vragen bij de post en dit te bewaren.

Verzendkosten bij gedeeltelijk terugsturen
Indien u de bestelling gedeeltelijk retour stuurt waardoor het orderbedrag zo laag is dat het niet meer voor gratis verzenden in aanmerking zou komen, dan worden onze verzendkosten alsnog verrekend met het bedrag van de retour gestuurde artikelen.

Extra verzend/betaal opties worden niet gecrediteerd.