Persoonlijke service • Boven de 75,- GRATIS verzending • Unieke productenRuilen en retourneren

Standaard producten uit de webshop retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag gecrediteerd Dit bedrag is exclusief eventuele verzendkosten. 

De kosten voor retour van het thuisadres naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten zijn afhankelijk van de prijzen van de gekozen vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zul je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Het Blije Snoetje retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@hetblijesnoetje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Op maat gemaakte producten retourneren

Customized, of op maat gemaakte producten die je bij ons koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde/doorgegeven specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop kan hierdoor niet geannuleerd worden en de eventueel reeds geleverde producten kunnen niet meer geretourneerd worden.

Retournering n.a.v. een klacht

In het geval van klachten, verwijzen wij je door naar onze Garantie en Klachten pagina.

Retouradres & Retourformulier

Vul voordat je de producten retourneert ons retourformulier  in. Dan kunnen we jouw retour zo snel en goed mogelijk afwikkelen. Dit ingevulde formulier mag je ons mailen, maar mag ook meeverzonden worden. Mocht je het niet meezenden, laat dan wel in je retour duidelijk wat gegevens van jezelf achter (bestelnummer/naam/etc) zodat we weten van wie de retour komt!

De producten die je wenst te retourneren kunnen verzonden worden naar onderstaand adres (géén bezoekadres!).

Het Blije Snoetje
Lijster 4
3245TR Sommelsdijk

Extra verzend/betaal opties worden niet gecrediteerd.